/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content
technisch_hr_specialist

Als de technisch HR specialist zijn wij partner van vele grote technische bedrijven in Nederland. Deze bedrijven kiezen ervoor om een groot aantal vacatures direct en exclusief bij ons als specialist uit te besteden. Wij hebben als doel de beste technisch professionals voor ​deze bedrijven te selecteren. Hierdoor kunnen wij jou de juiste begeleiding geven, zonder dat het van jouw salaris af gaat.

vacature

Heb je interesse in een specifieke vacature? Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk op gesprek kan bij het bedrijf van jouw keuze. Behoefte aan hulp? Wij bereiden je geheel kosteloos voor op de sollicitatie.

Loopbaanadvies

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden voor jouw loopbaan? Wij geven je graag advies over jouw stap in je carrière. Als HR specialist vullen wij vele vacatures voor grote technische bedrijven in heel Nederland. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan.

Sollicitatie
Ontwikkeling
nieuwe-uitdaging

In overleg met jou, zorgen we ervoor dat je solliciteert op de juiste functie, met de meest gunstige condities (salaris!) bij het bedrijf van jouw keuze.

Ambitie voor een stap hogerop, maar niet de juiste papieren of ervaring? Als HR specialist investeren we kosteloos in jouw loopbaan middels een opleiding in combinatie met een interessante vervolgstap.

We gaan er vanuit dat je de komende jaren wil doorgroeien. Zowel in salaris als functie. USG helpt je, indien gewenst, hierbij door een tussenpersoon te zijn. 
Copyright 2014 USG People