Skip To The Main Content

Over USG Professionals

USG Professionals verbindt de expertise van hoogopgeleide professionals met de uitdagingen van klanten, in vijf onderscheidende vakgebieden

We cultiveren de kennis van onze professionals en vertalen ze naar oplossingen voor onze klanten.

Door de juiste expertise op het juiste moment in de juiste vorm op de juiste plek te brengen, helpen we organisaties wendbaar blijven.

dienstverlening_engineering-uitsnede

Hoe doen we dat?

Expertise is altijd het fundament voor onze oplossingen. Die hebben we in verschillende vormen gegoten, zodat organisaties steeds kunnen kiezen wat hun het beste past.
We kunnen ad hoc samenwerken of een structurele partnership aangaan.

Onze totaaloplossingen gaan van advies tot implementatie, lokaal of internationaal. Daarom reiken we altijd meerdere oplossingen aan:

Wij zijn het verschil

Wij accepteren en respecteren verschillen en zien juist de kracht van de onderscheidende kwaliteiten. Zo komen er verscheidene invalshoeken op tafel en ontstaat er (sneller) ruimte voor vernieuwing.Daar leren we van en maakt ons werk beter.

Wij creëren omstandigheden waarbij elke professional tot zijn recht komt en de vrijheid heeft om z'n eigen succesverhaal te schrijven. Dat houdt ons scherp en in beweging. Daarmee streven we ernaar om de verwachtingen van onze opdrachtgevers telkens te overtreffen. Wij zijn het verschil.

Copyright 2014 USG People