/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

De werkgever voor technisch professionals.

Als technisch HR specialist zijn wij partner van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Denk hierbij aan ASML, Liander, Schneider en Fokker. Deze bedrijven kiezen ervoor om een groot aantal vacatures direct en exclusief bij ons als specialist uit te zetten. Wij hebben als doel de beste technisch professionals voor deze bedrijven te selecteren. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je in een vrijblijvend gesprek.

Werkgebieden

Hightech_ButtonV2
Process_buttonV2
Energie_buttonV2
Power_buttonV2
BouwInstallatieButton_V2
Production_buttonV2

USG Engineering draagt bij aan jouw persoonlijke groei

​Partner van technisch Nederland

Als de technisch HR specialist zijn wij partner van de meest innovatieve bedrijven in Nederland.Deze bedrijven kiezen ervoor om een groot aantal vacatures direct en exclusief bij ons als specialist uit te besteden. Wij hebben als doel de beste technisch professionals voor deze bedrijven te selecteren.

Loopbaanadvies

Geen specifieke vacature en benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw loopbaan? Wij geven je graag advies over jouw stap in je carrière. Als HR specialist vullen wij vele vacatures voor grote technische bedrijven in heel Nederland. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan

​Over USG Engineering

USG Engineering is onderdeel van Recruit Global Staffing en daarbij de grootste werkgever van Nederland. USG Engineering zit op 7 locaties in Nederland.

Hebben we je interesse? Neem even contact op.

Wij werken onder andere samen met:

ASML_Website_Front
schneider
fokkerlogo
philips
Copyright 2014 USG People