Skip To The Main Content

USG Marketing & Communications heeft interessante interim communicatie en marketingopdrachten voor ​zzp'ers. We hebben een groot landelijk netwerk en onze opdrachtgevers zijn toonaangevende profit- en nonprofit organisaties. Bovendien bieden we een ruim aantal opdrachten bij de overheid.

Wil je meer weten over onze opdrachten? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Waarom interim opdrachten via USG Marketing & Communications? 

  • Wij hebben projecten voor medior en senior communicatieadviseurs, campagnemanagers, persvoorlichters/woordvoerders en online adviseurs.  
  • We hebben een groot landelijk netwerk. Meer dan vijftig ​zzp'ers werken op dit moment via ons bij toonaangevende profit- en nonprofit organisaties.
  • Sinds 2014 zijn wij partner van de Rijksoverheid. Wij zijn medeverantwoordelijk voor de raamovereenkomst voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid en RWS en koppelen de juiste professionals aan opdrachten. 
  • Wij zijn preferred supplier bij verschillende organisaties zoals provincies, middelgrote gemeenten, waterschappen en zorgverzekeraars.
  • Wij organiseren minimaal vier keer per jaar workshops en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen uit de vakgebieden marketing en communicatie.
  • We vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat, of we wat voor je kunnen betekenen.
  • We hebben ruime ervaring met overeenkomsten en facturatie. USG MarCom valt onder de stabiele USG People holding. 

Neem contact met mij op

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.

Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
CV

​Vragen?
Stel ze gerust aan:

​​​Kitty Lemckert

​Recruiter Rijksoverheid

kittylemckert

 Stuur me een e-mail, bel me ​via 0612969335 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

Copyright 2014 USG People