Skip To The Main Content

Je kunt als freelance communicatieadvieur alleen aan de slag bij de Rijksoverheid via een geselecteerd bureau. USG Marketing & Communications is partner van de Rijksoverheid via de raamovereenkomst voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid.

Dus wil jij als ZZP’er​ aan de slag bij het Rijk? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder. 

In de raamovereenkomst hebben wij een belangrijke rol ​voor kandidaten. Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor een aantal administratieve verplichtingen maar nodigen kandidaten ook uit voor ​kennissessies en begeleiden ze tijdens projecten.


Waarom via USG Marketing & Communications werken bij de Rijksoverheid? 

  • Wij organiseren minimaal vier keer per jaar workshops en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen uit de vakgebieden marketing en communicatie.
  • Wij vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat, of we wat voor je kunnen betekenen.
  • We hebben ruime ervaring met overeenkomsten en facturatie. USG MarCom valt onder de stabiele USG People holding. 
Interesse? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Neem contact met mij op

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.

Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
CV

​Vragen?
Stel ze gerust aan:

​​​Kitty Lemckert
​Recruiter Rijksoverheid

kittylemckert

 Stuur me een e-mail, bel me ​via 0612969335 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

Copyright 2014 USG People