Skip To The Main Content

Ben jij als ZZP’er een voorkeurskandidaat bij een overheid die een mantelovereenkomst heeft met USG Marketing & Communications? Neem contact met ons op. Dan word je via ons als communicatieadviseur geplaatst.

USG Marketing & Communications is partner van de Rijksoverheid via de raamovereenkomst voor de inhuur van communicatieprofessionals voor de Rijksoverheid.

Wij hebben ook een rol als broker in deze raamovereenkomst voor kandidaten die al zijn geselecteerd door een opdrachtgever voor een specifiek project. Dit noemen wij een voorkeurskandidaat.

De kandidaat kiest zelf met welk bureau hij of zij wil samenwerken. De opdrachtgever geeft in de aanvraag aan dat er een voorkeurskandidaat is en via welk bureau de kandidaat wordt ingehuurd. Wij zijn dan niet alleen verantwoordelijk voor een aantal administratieve verplichtingen maar zullen de voorkeurskandidaat net als bij “reguliere kandidaten” uitnodigen voor bijeenkomsten en ook begeleiden tijdens projecten.

Waarom via USG Marketing & Communications werken als voorkeurskandidaat bij de Rijksoverheid? 

  • Wij organiseren minimaal vier keer per jaar workshops en netwerkbijeenkomsten met interessante onderwerpen uit de vakgebieden marketing en communicatie.
  • Wij vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat, of we wat voor je kunnen betekenen.
  • We hebben ruime ervaring met overeenkomsten en facturatie. USG MarCom valt onder de stabiele USG People holding. 
Interesse? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Neem contact met mij op

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.

Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
CV

​Vragen?
Stel ze gerust aan:

​​​Kitty Lemckert
​Recruiter Rijksoverheid

kittylemckert

 Stuur me een e-mail, bel me ​via 0612969335 of stuur me een berichtje via LinkedIn.

Copyright 2014 USG People