Skip To The Main Content

Een overdracht in slechts vier uur

Ivo van Ingen 

Communicatieadviseur USG MarCom Professional, Athlon Car Lease

 

“Wat begon met het opvangen van een zwangerschapsverlof, liep uit op een jaar vol mooie projecten. Wel een hele uitdaging, want mijn overdracht duurde slechts vier uur. Het was dus even zoeken naar de inhoud van mijn functie en naar wie precies wie was in de organisatie. Maar eenmaal ingewerkt heb ik prachtige projecten op kunnen pakken.

Het hoogtepunt? Dat was voor mij de proloog voor de Tulpenrally op het Athlon-terrein. Een fantastisch nieuw event, met 180 klassieke auto’s en ruim 600 bezoekers. Het terrein werd omgebouwd tot event- en keuringsterrein, met een ware sprint voor de deelnemende auto’s erbij. Na de door mij georganiseerde eerste editie zal het event de komende​ jaren steeds groter worden.

Een andere mooie klus: de communicatie rondom de verhuizing van een groot datacenter, waarbij de hele organisatie een dag lang niet kon werken én de online tools niet bereikbaar waren. Ook het inrichten van het nieuwe intranet heb ik op me genomen. Niet alleen het aanpassen en omzetten van de content, maar ook het trainen van collega’s. Een heel afwisselend en leerzaam jaar, dus.”

Copyright 2014 USG People