Skip To The Main Content

Je scope verbreden en nieuwe competenties verwerven

Femke Bongers

Femke BongersSenior Online Marcom Adviseur bij Antea Group

 

“Sinds ik drie jaar terug bij USG MarCom begon, heb ik zeer diverse projecten gedaan, onder meer bij Zorg en Zekerheid, de Provincie Gelderland en de Stichting Mirro. Op het moment werk ik bij de Antea Group, waar ik de vaste communicatieadviseur vervang. Daarnaast verleen ik ondersteuning aan USG MarCom

Het is precies die variatie die mij trekt. Je kunt je scope verbreden en je krijgt bovendien de kans om nieuwe competenties te verwerven. Zo heb ik bij de provincie Gelderland gewerkt als community manager van forum.gelderland.nl. Dat was helemaal nieuw voor me, een stapje buiten mijn comfort zone. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig trainingen zoals community management.

Ik ben breed inzetbaar op het gebied van marketing en communicatie, met online als rode draad. Het liefst word ik dan ook van A tot Z bij een project betrokken: beleid, strategie én operatie. Waar ik ook sterk in ben is als er op zeer korte termijn dingen geregeld of gedaan moeten worden, denk aan crisismanagement of een plotselinge deadline. Zo’n uitdaging ga ik graag aan. Ik steek er energie in en krijg er ook weer energie van.

Nog een plus van USG MarCom is voor mij, dat je als professional intensief samenwerkt met de account managers en recruiters. Soms ga je samen naar een nieuwe klant. Of je wordt gevraagd om jouw visie op bepaalde ontwikkelingen te geven. Eigenlijk zijn er geen interne en externe medewerkers; je bent echte collega’s. En dat voelt goed.”

Copyright 2014 USG People