Skip To The Main Content

Met wisselende opdrachten je eigen weg uitstippelen

Esmiralda van Lieshout

Esmiralda van Lieshout

Eventmanager Agrifirm

 

“Agrifirm is een inkooporganisatie voor tuin- en akkerbouw, die zich nog meer als kennispartner in de branche aan het ontwikkelen is. Ik heb daar de deelname aan landelijke B2B-beurzen georganiseerd, van de beursinstructie en de interne communicatie tot de beursstands zelf, en een visiedocument geschreven.

Als je wilt opvallen, moet je niet voor standaard kiezen. Vanuit mijn kunstopleiding heb ik daarom creativiteit ingebracht in beursconcepten en in de uiteindelijke beursontwerpen.

Als ‘buitenstaander’ bij een bedrijf zie je soms dingen, die voor anderen heel gewoon zijn. Agrifirm is een heel innovatief bedrijf. Zo werken ze met een drone die de groeiverschillen binnen een perceel of gewas in beeld brengt. Maar dat innovatieve aspect werd nog te weinig in de communicatie ingezet. Vaak vanwege bescheidenheid. Het was voor mij een mooie uitdaging om daar PR-technisch, zowel in- als extern, veel meer uit te halen.

Het leuke aan interimmen vind ik de afwisseling. En dat je daar bij USG MarComSales ook invloed op kunt hebben. Ik ben bij Agrifirm terecht gekomen, omdat ik daar zelf om vroeg. Tijdens mijn vorige opdracht bij het Waterschap De Dommel had ik veel met agrariërs te maken, het leek me interessant om mij nog meer in die wereld te verdiepen. Inmiddels doe ik weer iets heel anders: communicatie omtrent vluchtelingenopvang voor de gemeente Arnhem.

Zo werk ik op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau bij verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches. De mix is steeds weer anders en dat blijft me boeien.”

Copyright 2014 USG People