Skip To The Main Content

​Verhalen uit de praktijk

Met USG haal je een schat aan kennis en ervaring in huis. Onze professionals en opdrachtgevers werken dagelijks samen aan succesverhalen. Hoe dat succes eruit ziet? Je leest het hier.

Carolien Wetzels

De werkdag van: Accountmanager Carolien Wetzels (+ vacature!)

Hoe ziet de gemiddelde werkdag van een Accountmanager bij USG MarCom Professionals eruit? Onze Senior Accountmanager, Carolien Wetzels, neemt je een dag mee op pad. Zij laat zien wat haar baan zo dynamisch en uitdagend maakt.
 lees verder
Natasja van Angeren

De werkdag van: HR & Business Support medewerker Natasja van Angeren

Een kijkje achter de schermen bij USG MarCom Professionals in Utrecht. Onze administratieve duizendpoot, Natasja van Angeren, houdt hier dagelijks alle ballen in de lucht en is de vraagbaak van de afdeling: van HR-administratie tot facilitaire zaken. Ze neemt je een dagje mee en laat zien wat haar baan zo interessant en veelzijdig maakt.
 lees verder
Esmiralda van Lieshout

De rol van communicatieadviseur verandert


Esmiralda van Lieshout

Communicatieadviseur gemeenten Arnhem en Rhe​den

Als communicatie professional bij USG MarCom ben je soms met meerdere projecten tegelijk bezig. Iemand die hier over mee kan praten is Esmiralda van Lieshout, momenteel bezig met een project voor de gemeente Arnhem én als communicatieadviseur voor het gemeentehuis van Rheden.
 lees verder
Marjolijn Vermeer

De werkdag van: recruiter Marjolijn Vermeer

Hoe ziet een gemiddelde werkdag van een recruiter bij USG MarCom Professionals eruit? Onze recruiter, Marjolijn Vermeer, laat zien waarom ze haar baan zo leuk vindt en geeft je een kijkje in haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Spreekt dit je aan en lijkt het je wat om als recruiter bij ons te werken? Dat komt goed uit. Wij zoeken namelijk een nieuwe collega. Bekijk de vacature en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!
 lees verder
Michele Buis

‘Door deze klus, breng ik straks mijn meest doordachte stem ooit uit’


Michèle Buis

Communicatie professional Universiteit Twente

“Ik kwam hier in augustus terecht omdat er vervanging moest komen voor een collega die tijdelijk ergens anders werkte voor loopbaan oriëntatie. Zij had onder andere crisiscommunicatie in haar takenpakket en ik had bij mijn vorige baan bij LTO Noord veel ervaring opgedaan op dit gebied. Al snel merkte ik dat ik nog wat ruimte in mijn planning over had en gaf dat aan bij mijn manager. Toen zij mij vroeg of ik als projectcoördinator wilde werken bij de Lijsttrekkersdebatten was ik direct enthousiast.”
 lees verder

De Persgroep, een organisatie in beweging


Ivo van Ingen

Projectmanager nieuwe inititatieven bij De Persgroep

“De Persgroep is het grootste mediabedrijf van Nederland en België. Waar de naam Persgroep zelf niet veel bekendheid heeft, zijn haar merken zeer sterk en wordt haar bereik door geen andere partij geëvenaard.”
 lees verder
Katja Bouwmeester

Geen poespas bij USG Marcom


​Katja Bouwmeester

Manager marketingcommunicatie en media bij Royal FloraHolland

“Ik werk ruim 10 jaar naar volle tevredenheid met USG MarCom. Alle kandidaten waren de juiste mensen voor de klus. Door de jaren heen heeft USG mij als klant echt leren kennen. Uiteindelijk draait het om 1 ding: snel de juiste mensen leveren.”
 lees verder
Mark Gijlstra

De boodschap van een complex product


​Mark Gijlstra

Marketing Communicatie Professional

“Al ruim 125 jaar staat Philips bekend als een innovatieve wereldspeler. Eerst in de productie van gloeilampen, later in consumentenartikelen om de laatste decennia de stap naar Healthcare te maken.”
 lees verder
Esterel Hijink

Een heel netwerk in plaats van één professional


Esterel Hijink

MarCom Professional USG MarCom

“Sinds bijna vier jaar mag ik mij een USG Professional noemen, een professional op het vlak van marketing en communicatie. Toch grappig om even te kijken waar het woord ‘professional’ eigenlijk voor staat.”
lees verder

Mijn eerste opdracht


Kees Tillema

Communicatieadviseur bij USG ​MarCom Professionals

“Sinds maart 2016 werk ik bij USG ​MarCom Professionals. Met mijn expertise zet ik me in voor marketing- en communicatie-uitdagingen van onze opdrachtgevers.”
lees verder
Joëlle van den Heuvel

Hoe USG MarCom verbindt: uit liefde voor het vak


Joëlle van den Heuvel

Communicatieadviseur
Rijnbrink

“Op de laatste dag van oktober toog ik ’s avonds, vol verwachting, naar de Buutplek in Arnhem waar een bijeenkomst van Arnhem in Bedrijf werd georganiseerd. Arnhem in Bedrijf, dé netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van Arnhem; een netwerkorganisatie met ruim 100 aangesloten ambitieuze ondernemers.” 

 lees verder
Femke Bongers

Je scope verbreden en nieuwe competenties verwerven


Femke Bongers

Senior Online Marcom Adviseur Antea Group

“Sinds ik drie jaar terug bij USG MarCom begon, heb ik zeer diverse projecten gedaan, onder meer bij Zorg en Zekerheid, de Provincie Gelderland en de Stichting Mirro. Op het moment werk ik bij de Antea Group, waar ik de vaste communicatieadviseur vervang.”
lees verder
Manon de Jong

Volop kansen bij Jaarbeurs


Manon de Jong

Content Coördinator Jaarbeurs Utrecht

“Al ruim 100 jaar verbindt Jaarbeurs mensen en markten, handelaren en producenten. Haar core business bestaat uit het organiseren en faciliteren van beurzen en congressen. Jaarbeurs is al jaren dé fysieke ontmoetingsplek van Nederland binnen een sterk digitaliserend medialandschap. Daar ligt dan ook de uitdaging: het versterken van haar offline positie binnen een online georiënteerde samenleving.”
lees verder
Esmiralda van Lieshout

Met wisselende opdrachten je eigen weg uitstippelen


Esmiralda van Lieshout

Eventmanager Agrifirm

“Agrifirm is een inkooporganisatie voor tuin- en akkerbouw, die zich nog meer als kennispartner in de branche aan het ontwikkelen is. Ik heb daar de deelname aan landelijke B2B-beurzen georganiseerd, van de beursinstructie en de interne communicatie tot de beursstands zelf, en een visiedocument geschreven. ”
lees verder
Ivo van Ingen

Een overdracht van slechts vier uur


Ivo van Ingen

Communicatieadviseur Athlon Car Lease

“Wat begon met het opvangen van een zwangerschapsverlof, liep uit op een jaar vol mooie projecten. Wel een hele uitdaging, want mijn overdracht duurde slechts vier uur.”
lees verder
Ellen Zaadnoordijk

Van fusie naar vluchteling


Ellen Zaadnoordijk

Communicatieadviseur, Gemeente Leerdam

“Eind vorig jaar werkte ik vier maanden bij de Gemeente Leerdam. Er was daar toen veel gaande. Leerdam, Vianen en Zederik zouden samengevoegd worden en daarnaast stond de transitie van het sociaal domein op de agenda. Ze konden dus wel een extra kracht gebruiken.”
lees verder
Copyright 2014 USG People