Skip To The Main Content

Onze werkwijze

Voor professionals

Bekend en groot zijn we geworden als detacheerder voor marketing en communicatie professionals. Maar al een paar jaar zijn we naast een goede detacheerder vooral ook een kennisorganisatie waarbij we werken met flexibele totaaloplossingen. Samenwerkingsvormen op basis van resultaatafspraken, fixed price modellen en een flexibele inzet van professionals. Een vernieuwende aanpak  die ook voor jou als marketingcommunicatieprofessional aantrekkelijk is. 

Waarom  zou je als kennisprofessional niet al je competenties zo goed mogelijk benutten, tegelijk bij verschillende werkgevers of in meerdere rollen bij één werkgever?

Jij kunt je als marketingcommunicatieprofessional  bij ons veel breder ontwikkelen. Ondersteund met webinars, coachtrajecten, cursussen, events en netwerkactiviteiten geef je zelf richting aan je carrière. 

Voor bedrijven en organisaties

Bij het oplossen van marketingcommunicatie-uitdagingen denken we niet alleen in het invullen van vacatures, cv’s en functieomschrijvingen, maar kijken we naar de achterliggende vraag. Wat is de echte marketingcommunicatie-uitdaging van jouw bedrijf of organisatie en hoe kunnen we die voor jou zo efficiënt mogelijk binnen de afgesproken termijn en het beschikbare budget oplossen?

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat jij vraagt naar dezelfde professional met wie je eerder met plezier en succes hebt samengewerkt. Maar misschien werkt hij of zij in combinatie met iemand anders nog beter. Of misschien blijkt een flexibel team geschikter dan twee professionals op locatie. Honderd mensen inhuren? Wellicht zijn zeventig met een flexibele schil van dertig efficiënter en goedkoper. 
Wij willen jou helpen om problemen voor te zijn. Dat doen we door ze vroegtijdig te signaleren. Jouw contactpersoon combineert vakinhoudelijke kennis met marktinzichten en organisatiesensitiviteit. We onderzoeken de vraag achter de vraag, luisteren en vragen door.   

We hebben dan ook constant onze voelsprieten uitstaan. Zo kunnen we snel schakelen en reageren op opdrachten en vacatures die bij jouw bedrijf of organisatie ontstaan. Van de meeste verschijnt nimmer een functieprofiel op papier. 
Team uitje 2016

Wij zijn het verlengstuk van jouw bedrijf of organisatie. Jouw partner voor het inzetten en delen van kennis. We willen samen met jou groeien. Dat doen we door resultaatgericht en output gestuurd te werken aan een gedeelde toekomstvisie.

Copyright 2014 USG People