Skip To The Main Content

​Onze oplossingen

Wij werken samen. Samen met bedrijven die ook vooruit willen. We versterken elkaar. Met één gezamenlijk doel: mensen en bedrijven succesvol maken. Nóg succesvoller. Dat doen we met onze unieke, op maat gemaakte MarCom oplossingen.

detacherings-model

Strategie, ​Advies & ​Projecten

Strategie, ​Advies & ​Projecten

Corporate communicatiespecialisten, webredacteuren, social media-experts: voor elk communicatie- of marketingvraagstuk hebben wij de juiste professionals. Ervaren specialisten die resultaatgericht werken en snel tot de kern komen. Overheidsorganisaties, NGO’s en grote en middelgrote ondernemingen: we geven ze dagelijks praktische en strategische adviezen of nemen from scratch gehele projecten voor hen uit handen. 

Alleen of in teamverband, we denken met je mee. Want kennisdeling is onze kracht. Samen bepalen we de juiste route naar de oplossing van ook jouw marketingcommunicatie-uitdaging. Niks geen standaard aanpak, maar maatwerk.

Detachering & ​Interim management

Detachering & ​Interim management

Bij de invulling van een opdracht kijken we niet alleen naar cv’s of functieomschrijvingen, maar vooral naar het communicatievraagstuk dat binnen jouw organisatie speelt. Pas daarna kijken we wie die uitdaging het beste op kan pakken. Dat kunnen één of meerdere specialisten zijn. Ze gaan bij jou aan de slag, wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s. 

Alleen de beste marketing- en communicatiespecialisten die we kunnen vinden, komen bij ons in vaste dienst. Op die manier kunnen we snel en efficiënt kwalitatief goede professionals inzetten. Belangrijke selectiecriteria voor onze interim professionals zijn: snelle inzetbaarheid (beperkte inwerktijd nodig), initiatief, ondernemerschap, zelfstandig werkend en resultaatgerichtheid.

Werving & ​Selectie

Werving & ​Selectie

USG Marcom ​neemt de werving en selectie voor jouw organisatie uit handen. Of het nou gaat om een vaste of tijdelijke functie, wij zoeken de meest geschikte kandidaten en doen de eerste selectie. Zo hoef jij alleen maar gesprekken te voeren met de meest geschikte kandidaten. Die treedt of treden bij jou in dienst.

Training & ​Workshops

Training & ​Workshops

Wij reiken ook verschillende workshops, trainingen en webinars aan om de kennis en vaardigheden binnen jouw bedrijf, organisatie of afdeling te verbeteren.

Een greep uit onze opdrachtgevers

 

Copyright 2014 USG People