Skip To The Main Content
De rol van communicatieadviseur verandert

 

Als communicatie professional bij USG MarCom ben je soms met meerdere projecten tegelijk bezig. Iemand die hier over mee kan praten is Esmiralda van Lieshout, momenteel bezig met een project voor de gemeente Arnhem én als communicatieadviseur voor het gemeentehuis van Rheden.
lees verder Lees verder
De werkdag van een recruiter

 

Hoe ziet een gemiddelde werkdag van een recruiter bij USG MarCom Professionals eruit? Onze recruiter, Marjolijn Vermeer, laat zien waarom ze haar baan zo leuk vindt en geeft je een kijkje in haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Spreekt dit je aan en lijkt het je wat om als recruiter bij ons te werken? Dat komt goed uit. Wij zoeken namelijk een nieuwe collega. Bekijk de vacature en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!
lees verder Lees verder
Serious games? Leuk, maar alleen als je al het andere geprobeerd hebt

 

Gaming is meestal een ‘last resort’ voor de manager die ten einde raad denkt: misschien moeten we dan toch maar eens iets leuks proberen, iets met een spelletje ofzo. Wanneer Bart aanschuift bij een opdrachtgever worstelt deze vaak al maanden (soms zelfs jaren) met een probleem. De onderliggende vraag is negen van de tien keer een verandervraagstuk.
lees verder Lees verder
Copyright 2014 USG People