Skip To The Main Content

Sollicitatieformulier

Upload hier jouw CV. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en op te slaan in ons archief.
Upload je cv *

* = verplicht veld

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken. ​

Sollicitatieproces

Nadat je jouw motivatiebrief en CV naar ons hebt gestuurd:

  • ontvang je een digitale bevestiging van je ingestuurde sollicitatie;
  • neemt één van de recruiters van USG Legal binnen twee werkdagen contact met je op;
  • nodigen we je uit voor een eerste gesprek met één van onze recruiters als we voldoende aanknopingspunten zien om verder met elkaar te praten.  


Eerste gesprek

In het eerste gesprek gaan we in op jouw specifieke werkervaring en op je ambities. Daarnaast komen onze doelgroepen, opdrachtgevers en de werkwijze van USG Legal aan bod.


Tweede gesprek
Als we beiden na het eerste gesprek enthousiast zijn en als je in aanmerking komt voor de specifieke functie vindt er een tweede gesprek plaats. Voorafgaand aan het 2e gesprek maak je een online assessment. In het tweede gesprek gaan we verder in op jouw competenties en gaan we samen na in hoeverre jouw profiel aansluit bij USG Legal.

Copyright 2014 USG People