Skip To The Main Content

Over USG Legal

Wij bieden advies en flexibele inzet van professionals als antwoord op juridische en organisatorische vraagstukken. Dat doen we zowel voor de profit als non-profit sector. Onze oplossingen zijn volledig afgestemd op uw vraag. Maatwerk dus. 

Samenwerkingspartner

Wij werken samen met bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties, maar ook met onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en vakbonden. Voor de meeste opdrachtgevers zijn wij een strategische samenwerkingspartner. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten en bieden wij juridische oplossingen, geven we advies en verlenen we rechtshulp. Natuurlijk leveren we ook professionals als die nodig zijn; in teamverband of individueel.

U als opdrachtgever bepaalt hoe, waar en wanneer wij werken. Dat kan op ons eigen Legal Service Center of op locatie. Als u dat wenst, opereren we onder uw naam. Bijvoorbeeld met uw eigen briefpapier, telefoonnummer en e-mailadres. U heeft een vast contactpersoon en u ontvangt rapportages op maat.

Onderdeel van USG Professionals

USG Legal is een onderdeel van USG Professionals. Op het gebied van legal, finance en marketing & communicatie bieden wij onze opdrachtgevers een duurzame samenwerking. Wij spelen in en anticiperen op de plannen, ambities, specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever. Op basis van diepgaande kennis van ons werkgebied en dat van onze opdrachtgevers komen wij altijd met een passende, toekomstbestendige oplossing: een unieke mix van diensten en de flexibele inzet van de juiste mensen. Voor USG Professionals is samenwerken de enige logische manier van werken.
 

 

Copyright 2014 USG People