Skip To The Main Content

Met het USG People Finance & Data Talent Program doe je bij een internationale speler in anderhalf jaar tijd alle ervaring op die je nodig hebt voor je finance carrière. Iedere drie maanden wissel je van team. Je leert veel, ziet veel en doet veel. Je werkt hands-on, onderzoekend, adviserend én strategisch. Na het traineeship kun je alle kanten op, maar je hebt gegarandeerd een plek in ons Young Professional Program.

USG People Finance & Data Talent

USG People Finance & Data talenten zijn accuraat, resultaatgericht, flexibel, daadkrachtig, communicatief vaardig en nieuwsgierig. Ze tonen initiatief, hebben een positieve mind-set en durven kritisch naar zichzelf te kijken. 

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de richting: Accountancy, Business Economics of Finance en heb je een rijbewijs? (Spoiler alert: je krijgt een leaseauto.) Dan horen we graag van je! 

Aan de slag bij USG People

Jouw opdrachtgever tijdens het USG People Finance & Data Talent Program is USG People, een toonaangevende hr-dienstverlener in Nederland met meer dan twintig krachtige merken onder zich. Denk aan Unique, Start People, ASA en Secretary Plus. Het is ook de moederorganisatie van USG Finance. USG People is onderdeel van Recruit Global Staffing, wereldwijd één van de grootste hr-dienstverleners. Er wordt veel gevraagd van de interne organisatie omdat Recruit Global Staffing een Japans beursgenoteerd bedrijf is. Dit betekent dat de sturing op orde moet zijn en dat de financiële afdelingen van USG People te maken hebben met twee jaarafsluitingen en drie reviews.

Onder de kop ‘Werken bij USG Finance’ vind je meer informatie over wat je van ons mag verwachten als werkgever. 

Het USG People Finance & Data Talent Program​

Het programma draait om cijfers en data. Tijdens het ​programma wissel je iedere drie maanden van finance afdeling. Zo leer je in een korte tijd alle afdelingen binnen de corporate kennen en ontdek je waar jouw talenten liggen. Je werkt fulltime mee met de finance teams en volgt daarnaast iedere maand een training, zodat jij je hard skills en soft skills continue kunt verbeteren. Denk hierbij aan: Financial closing en projectcontrol trainingen, maar ook een MS Excel training en effectief communiceren. Jouw laatste project doe je in het buitenland, op één van de kantoren in België of Duitsland.

In de praktijk kan de volgorde van het programma afwijken, de modules blijven hetzelfde.

USG People Finance & Data Talent program

Arbeidsvoorwaarden

  • ​Direct een vast contract
  • Uitstekend salaris
  • Start per september 2019
  • Leaseauto

Werken bij USG Finance

Als trainee kom je in dienst bij USG Finance Professionals. USG Finance onderscheidt zich niet alleen met haar dienstverlening en expertise, maar ook door de betrokkenheid, ambitie en humor die de organisatie typeren. We zijn een jonge, enthousiaste groep professionals. Een club waar veel ruimte is om jezelf te zijn en waar jij aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en carrière. 

Persoonlijke coaching

Groeien doe je niet alleen. Daarom krijg je een mentor bij USG Finance. Met je mentor spar je over je ontwikkeling, je groeipad en je ervaringen op je opdracht. De mentor staat altijd voor je klaar. 

Bijeenkomsten en evenementen

Elke maand komen we met collega’s bij elkaar. Inhoud en ontspanning wisselen elkaar af. We barbecueën, schaatsen, klimmen of drinken ‘gewoon’ een gezellige borrel. Zo leren we elkaar beter kennen en raken we goed op elkaar ingespeeld. Ook gaan we elk jaar skiën in Oostenrijk met de collega’s en organiseren we jaarlijks een feest met onze zusjes USG Legal en USG Marketing & Communications.

Doorgroeien naar Young Professional

Zoals gezegd kun je na jouw traineeship direct doorstromen in het Young Professional Program. Hier worden jouw ambities concrete doelen. We kijken samen wie je daarbij kan helpen en welke opdrachten je nodig hebt voor het door jou gewenste groeipad. Ambieer je een leidinggevende positie? Wil je registeraccountant worden? Of liever een allround financial? Alles kan.

Selectieprocedure

Selectieprocedure USG People Finance & Data Talent Program

Aanmelden via cv en korte video

Enthousiast geworden? Je meldt je aan door je ​cv én korte video van max. 30 sec naar ons te sturen. In deze video zien we graag terug waarom jij wilt deelnemen aan dit Talent ​Program, wie je bent, waarom jij in het bovengenoemde plaatje past én uiteraard wat je wilt leren. Wees creatief, een strakke witte muur is geen must als achtergrond!

Video opsturen

Je kan de video op YouTube of Vimeo uploaden en de URL plakken in onderstaand formulier. Door de video op privé te zetten, kan niemand anders mee kijken. Je kunt de video ook mailen naar recruitment@usgfinance.nl. 

Eerst nog een vraag? 

Het kan goed dat je eerst wilt checken of het ​programma echt bij je past. Emma beantwoordt je vragen graag. Stuur haar een mail via emma.overbeek@usgfinance.nl of bel haar op 06 - 17 16 98 14. 

We kijken er naar uit van je te horen! 

Aanmelden USG Finance & Data Talent Program bij USG People

Upload je cv of geef je LinkedIn-profiel aan ons door.*

CV
Je mag de video ook e-mailen naar recruitment@usgfinance.nl
*Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve ​gevolgen. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan USG Professionals en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.
**USG Portaal verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan USG Portaal op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.
Chiel van USG Finance

Chiel Stoop

'Je krijgt ​bij USG People de kans om veel initiatief te tonen. Dat vind ik heerlijk!’

Lees zijn verhaal
Jules van USG Finance

Jules Brouns

‘Je mening doet er toe. Mijn voorstellen waren een week later uitgevoerd.’

Lees zijn verhaal

​Vragen? 
Stel ze gerust aan:

Emma Overbeek
​Recruiter 

foto-emma

Neem contact met me op  ​06 - 17 16 98 14
Neem contact met me op emma.overbeek@usgfinance.nl 

 

Copyright 2014 USG People