Skip To The Main Content

“Sinds ik in 2010 als trainee begon, heb ik alle stappen van het ‘USG Finance carrièretraject’ doorlopen: Young professional, Junior finance professional, Finance professional en sinds januari 2016 Senior finance professional. Het is snel gegaan, en dat heeft zeker te maken met mijn ambitie als Business controller. Ik heb de drive om elke dag te innoveren, om toegevoegde waarde te bieden door steeds weer die extra stap te zetten. De klant helpen met financiële inzichten en informatie, daar krijg ik energie van.

USG Finance biedt mij zeer uiteenlopende opdrachten, van Fokker Aerostructure tot versbedrijf The Greenery, van de Vrije Universiteit Amsterdam tot Super de Boer. Dat is het voordeel van interimmen: een brede ontwikkeling, waarmee je in je eigen carrière investeert.

Naast die diversiteit is het ook aantrekkelijk om juist voor langere tijd een project te doen. Er is dan tijd om te laten zien wat je nog meer in huis hebt. Waardoor je ook bij complexere zaken betrokken wordt en zo meer werk voor de organisatie genereert.

Mijn traineeship met onder meer de maandelijkse training is een goede basis geweest. Ik heb kunnen werken aan competenties als communiceren, presenteren en het motiveren van anderen. Ook de uitwisseling van ervaringen met andere trainees was waardevol.

Ik ben nu met een nieuwe stap bezig: de post master opleiding Registercontroller (RC) aan de Nyenrode Business Universiteit. Die wil ik in 2018 afronden. Het is heel mooi dat USG Finance mij daar de mogelijkheid voor geeft. De combinatie werk, studie en privé is goed te doen. Ik moet wel wat meer plannen en vaker keuzes tussen zakelijk en privé maken.”

Een traineeship ook iets voor jou? Bekijk ons aanbod.

Clemens van der Heijden 001
Copyright 2014 USG People