Skip To The Main Content

​Over ​Accountancy

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Ook het traditionele accountancy vak is volop in beweging. Economische tegenwind, toegenomen druk van wet- en regelgeving, verplichte roulatie en de uitkomsten van dossier reviews tonen aan dat het vak toe is aan een vernieuwd model.

Business partner

Wat enkele jaren terug nog ondenkbaar was is nu al realiteit: de accountancy is op zoek naar makkelijk schaalbare oplossingen, zonder kwaliteitsverlies en met behoud van (branche)kennis. Daarvoor is een intensieve samenwerking nodig, met een business partner die het vak door en door kent. USG Finance is sinds 2008 business partner van de accountancy en heeft een flink trackrecord opgebouwd. Wij bieden een alternatieve werkomgeving, waarmee we professionals blijvend binden aan en boeien voor het accountancy vak en ze helpen ontwikkelen naar een complete financial.

Ontzorgen

De verandering in de accountancy vraagt om een model dat ontzorgt. Een model dat een totaaloplossing biedt in plaats van alleen het leveren van resources. Dat doet USG Finance. En die flexibele omgeving rondom de vaste formatie, met wederzijdse uitwisseling van expertise en gemeenschappelijke programma’s? Die is dichterbij dan je denkt.

Copyright 2014 USG People