Skip To The Main Content

Over USG Finance

Met een unieke combinatie van diensten en de flexibele inzet van finance-professionals bieden we altijd een passende, toekomstbestendige oplossing voor financiële en personele vraagstukken. We stellen opdrachtgevers in staat om zich te richten op hun kernactiviteiten en ontzorgen teams waar nodig. We spelen in op veranderingen ​en houden opdrachtgevers wendbaar. Zij kunnen altijd een beroep doen op onze specialisten in accounting en control, audit, project control en data-analytics.

Samenwerkingspartner

Wij werken duurzaam samen met onze opdrachtgevers. Intensief, en op alle niveaus. Van strategie tot uitvoering. We luisteren, signaleren, adviseren, denken en werken mee, en vragen door naar de ‘vraag achter vraag’. Daardoor zijn we in mum van tijd bekend met organisaties en hun vakgebied. 

Finance professionals

Voor onze finance-professionals is samenwerken de enige logische manier van werken. Ze zijn nuchter, pragmatisch en doortastend. Ze zijn doorgaans informeel en voelen zich comfortabel bij een minder strak en strikt corporate keurslijf. Het zijn mensen die investeren in hun ontwikkeling en kennis met elkaar delen. Met ervaring in het bedrijfsleven, bij de overheid of in de non-profitsector. Onze opdrachtgevers profiteren zo van een sterk team dat iedere vraag kan beantwoorden: de juiste specialist of generalist op het juiste moment. 

Onderdeel van USG Professionals

USG Professionals bestaat uit de labels USG Legal, USG Finance en USG Marketing  & Communications. Stuk voor stuk onderscheidend door jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak. Pragmatisch. Accountable. Persoonlijk. Resultaatgericht.
 

Onze opdrachtgevers

Copyright 2014 USG People