/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

PLMCAD

Uitdagingen in een nieuwe wereld

Creo-WindchillDe transformatie van mechanische en elektronische producten naar “Smart Connected” systemen stelt bedrijven voor nieuwe uitdagingen. Hoe houd ik softwareontwikkeling beheersbaar, hoe beperk ik het aantal opties en varianten, in welke nieuwe services is mijn klant geïnteresseerd en wat kan Augmented Reality voor mij betekenen? Hoe speel ik in op ontwikkelingen als Model Based Definition (MBD) en Model Based Enterprise (MBE)?

De technologie is beschikbaar, maar welke keuzes gaat u maken?

PTC biedt een breed pallet aan technologische oplossingen voor alle uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd; van CAD en, PLM tot SLM, ALM en IoT. Maar dan bent u er niet, welke keuzes gaat u hierbij maken? Gaat u PLM verder uitrollen, of gaat u eerst uw service processen aanpakken? En maakt u daarbij gebruik van ThingWorx? Hebt u last van tekeningen die rondzwerven door de fabriek en hoe kunt u dat oplossen? Hoe ziet de business case eruit en wat is voor uw bedrijf, in uw situatie, het belangrijkst en levert het meeste op?

De keus van de juiste service partner is essentieel.

Wij bepalen, samen met u, de richting op basis van uw doelen. Dat leidt tot een PLM –of IoT roadmap als basis voor technologische keuzes. We dragen zorg voor het configureren van uw CAD, PLM -of IoT systeem en voor het opleiden en coachen van uw mensen om de nieuwe oplossing ook daadwerkelijk te gebruiken. Wij verdiepen ons in uw bedrijfsprocessen én van de PTC technologie en we zorgen voor een goede ondersteuning na afloop van de projectfase.

Wat kunt u van PLMCAD verwachten?

Voor ons staat kwaliteit voorop! Dat bieden we door onze specialisatie in Services , gericht op PTC producten. Onze consultants en trainers beschikken over de hoogste certificeringen en onze klantenkring is zeer divers. Kennis en ervaring die we opdoen in complexe projecten passen we toe bij andere projecten.

We zijn meesters in CAD en PLM, maar we richten ons ook op nieuwe ontwikkelingen zoals PTC Navigate, IoT met ThingWorx en Augmented Reality. Daarnaast volgen we de marktontwikkelingen op de voet via betrokkenheid bij Smart Industry (het Nederlandse Industrie 4.0).

We zijn een hecht team met korte lijnen en we zijn pas tevreden als u dat bent!

PTC logo's PLM&CAD USG Engineering

Contactgegevens

Christiaan Renzema
T: +31 (0)6-46186315
Herman Smits
T: +31 (0)6-14221352

Bezoekadres PLM & CAD

Flight Forum 128
5657 DD Eindhoven
info@plmcad.usgengineering.nl

Copyright 2014 USG People