/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Haal het beste uit jezelf

vacature_32Bekijk onze vacatures 

Of je jouw expertise nu op tijdelijke of op vaste basis in wilt zetten, en of je dat doet bij of via USG Engineering: wij bieden een breed scala uitdagingen, altijd in de vorm die bij jou past!

inschrijven_32Schrijf je in

Je komt bij ons snel verder. Wij zetten onze expertise in voor de top 25 engineering bedrijven in Nederland. Wil jij je aansluiten bij dit netwerk en snel verder komen in je vakgebied?

Waarom USG Engineering Professionals?

Spraakmakende projecten

Spraakmakende projecten, toonaangevende opdrachtgevers en elke dag nieuwe uitdagingen op je pad. Dat is wat werken bij USG Engineering zo interessant maakt. De lat ligt hoog. Kun jij onze goede naam hoog houden? En weet jij met jouw kennis het verschil te maken voor onze opdrachtgevers? Dan kun je rekenen op aantrekkelijke voorwaarden, zoals een vast contract, interessante opleidingsmogelijkheden en volop kansen om te groeien in de richting die jij voor ogen hebt.

Klantgericht samenwerken

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Dat zie je bijvoorbeeld aan onze indeling in segmenten. Het voordeel voor jou? Je werkt samen met gelijkgestemde collega’s en kunt switchen tussen opdrachten en projecten. Bovendien kun je terugvallen op een heel team van specialisten in jouw vakgebied. En niet te vergeten: op jouw eigen resourceconsultant, die jou helpt bij het realiseren van jouw ambities.

 

Waarom USG Professionals?

Experts for experts

Expertise is altijd het fundament voor onze oplossingen. Wij combineren ons vakmanschap met gemeenschapsgevoel om te komen tot de beste oplossing. We leggen de lat hoog. Voor jou als expert én voor ons als werkgever. Je kunt er op vertrouwen dat onze samenwerking gericht is op steeds betere prestaties. Wij zijn experts for experts.

Professionaliteit

Vanuit vakmanschap en met oog voor detail bieden wij de beste oplossing voor elke uitdaging. Wij leveren een persoonlijke dienstverlening en willen hierbij uitblinken in ons vak. Wij ondersteunen het eigen leervermogen van onze mensen met als resultaat de directe toepassing van kennis en inzichten.

Verbondenheid

Gemeenschapsgevoel en saamhorigheid maken het mogelijk om samen te werken aan het beste resultaat voor de klant. Onderlinge verbondenheid levert optimale oplossingen en wederzijds begrip, daarvan zijn we overtuigd. 

Passie

Passie ontstaat van binnenuit, wanneer je iets doet waar je goed in bent, doelen stelt om te bereiken, daarin gelooft en er voor gaat. We stimuleren onze mensen om vanuit die innerlijke overtuiging hun doelen na te streven, en om anderen mee te motiveren en te inspireren. Met passie werken resulteert in succesvolle relaties.

Vooruitgang

Om de concurrentieslag te kunnen winnen stimuleren wij innovatief en creatief gedrag. We durven onze historie en tradities te koppelen aan innovaties en nieuwe ideeën. Wij bieden onze mensen de ruimte om te experimenteren. Dat resulteert in ondernemerschap: altijd op zoek naar nieuwe kansen. Zo werken we aan de voortdurende verbetering van onze dienstverlening.

Resultaatgericht

Onze mensen beheersen de ondernemerszin om in kansen en mogelijkheden te denken. Zij maken de behoeften van de klant leidend voor hun oplossing. Hun toewijding en daadkracht zijn de basis voor succes en het resultaat van hun inzet zorgt voor trots, voldoening en plezier.

Copyright 2014 USG People