/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Verhalen waar we trots op zijn

USG Engineering werkt klant- en oplossingsgericht. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking, gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn trots op ons werk!

EPZ: Een opleiding aansluiten op niveau


Banner verhalen - EPZ_2 270 x 180kopie

Voor veel werktuigkundigen blijkt het lastig om een zelfstudie succesvol af te ronden. USG Engineeering selecteerde gespecialiseerde trainers die de lesstof comprimeerden en gedoseerd aanboden.

-> lees verder

Delesto: Werk maken van opleiding


Banner verhalen - Delesto 2-270 x 180kopie

USG Engineering selecteerde trainers die de benodigde kennis op interactieve wijze overbrengen. Trainingen in elektrotechniek, werktuigbouw en procesautomatisering: allemaal praktijkgericht en afgestemd op de bedrijfsprocessen van Delesto.

-> lees verder

Van Ree Watches: horloge met persoonlijkheid


Banner verhalen - Van Ree 270 x 180kopie

USG Engineering nam de volledige technische uitwerking van de DNA Watch voor zijn rekening en maakte het horloge productie-klaar zonder hierbij afbreuk te doen aan het design.

-> lees verder

Marcel Stork Poultry: Een machinepark in lijn brengen


Banner verhalen - MSP 270 x 180kopie

USG Engineering implementeerde de huisstijl en zorgde er voor dat de werktekeningen van de nieuwe machines – conform de richtlijnen – op tijd klaar waren.

-> lees verder

Thales: CAD & PLM trainingen zonder poespas


Banner verhalen - Thales 2 - 270 x 180kopie

Thales wil dat zijn engineers zich continu blijven ontwikkelen. Een upgrade van veelgebruikte software zoals PTC Windchill en Creo Parametric is daarbij een dankbare gelegenheid.

-> lees verder

Alliander: Graafschade preventief terugdringen


Banner verhalen - Alliander - 2 270 x 180kopie

Alliander schakelde USG Engineering in bij de opzet en inrichting van de nieuwe afdeling Graafschadepreventie. Wij dachten mee en bemanden de afdeling.

-> lees verder

Koninklijke Auping: Van vormgeving naar maakbaarheid


Banner verhalen - Auping 270 x 180kopie

USG Engineering hielp de concepten om te zetten naar maakbare producten. Zij werkte daarbij nauw samen met het ontwikkelteam van Auping.

-> lees verder

BMA Ergonomics: Een werkhouding die goed zit


Banner verhalen - Axia 270 x 180kopie

BMA Ergonomics schakelt al jaren de expertise van USG Engineering in bij het (door)ontwikkelen van hun ergonomische bureaustoelen.

-> lees verder

Pentair Haffmans: Leven in de brouwerij

 

PentairHaffmans

Pentair Haffmans koos voor PTC Creo Parametric en PTC Windchill. Met ondersteuning en support van de experts van USG Engineering PLM & CAD in het toepassen van de software.

Copyright 2014 USG People