/* End Google Tag Manager */
Skip To The Main Content

Veiligheid en kwaliteit

USG Engineering heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de veiligheid voorop te zetten kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Door te streven naar continue kwaliteit weet u zeker dat u veilig zaken kunt doen met USG Engineering. Hoe zorgen wij voor veiligheid en kwaliteit?

Vragen over veiligheid?

Heeft u vragen over onze borging van veiligheid en kwaliteit? Of heeft u een vraagstuk dat dit thema raakt?

Neem gerust contact met ons op via 036-5299255 of per e-mail: info@usgengineering.nl.

Veiligheid voorop met VCU- en VCA-certificering

Banner testimonial - vcu 270 x 150 - divers

Professionals van USG Engineering die in een uitvoerende functie werken of die in een risicovolle omgeving komen, zijn in bezit van een VCA diploma. Ook al onze leidinggevenden zijn VCU gecertificeerd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat al onze mensen goed op de hoogte zijn van de geldende veiligheids- en kwaliteitswetgeving op de werkplek.

Heldere dienstverlening met ISO-certificering

Banner testimonial 270 x 150 -iso - divers

USG Engineering is ISO-gecertificeerd. Dat betekent dat onze projectfasering en ons projectmanagement getoetst zijn door de ISO organisatie. U weet wat u kunt verwachten, of het nu gaat om de afhandeling van uw aanvraag, de evaluatie van een project of de administratieve afhandeling van onze dienstverlening. En dit garandeert een heldere dienstverlening, met minder fouten en klachten.

Ketenaansprakelijkheid volgens het NEN-boekje

Banner testimonial - nen 270 x 150 - divers

USG Engineering voldoet aan de richtlijn 'Risicobeperking van de wettelijke keten- en inlenersaansprakelijkheid en illegale tewerkstelling'. Zo beschikken wij al enige jaren over het NEN4400-1 certificaat. U kunt er van op aan dat onze personeelsadministratie op orde is, dat we tijdig loonheffingen afdragen en al onze mensen gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Fira

Al onze duurzaamheidsinformatie en activiteiten zijn geverifieerd door FIRA, een organisatie die MVO-prestaties van bedrijven en instellingen verifieert en jaarlijks toetst. FIRA ondersteunt ons hiermee verder te bouwen aan een duurzame bedrijfsvoering. Met FIRA laten wij graag zien wat wij op duurzaamheidsgebied doen en van zijn plan zijn te doen, zowel op korte als lange termijn.

Copyright 2014 USG People