Skip To The Main Content

Waarom het Stagebureau RA?

» je behaalt je RA-titel buiten de accountancy
» je verbreedt je vakkennis in het bedrijfsleven
» je bestaande studieschuld wordt overgenomen
» je werkt aan een gezonde study-work-life balance

Registeraccountant-titel en businesservaring

Als accountant heb je ambities. Waarom zou je dan kiezen tussen het behalen van je registeraccountant-titel en het binnenhalen van businesskennis? Bovendien vraagt de accountancy duidelijk om verbreding. Er is steeds meer behoefte aan complete finance professionals, die complexe vraagstukken uit het bedrijfsleven als uitdaging zien. Kwaliteitseisen nemen toe, net als de kansen voor vakkundige financials met aantoonbare ervaring.

Erkenning Koninklijke NBA

Logo_NBA

USG Finance opent deuren voor accountants met controlling-ambitie. Via ons NBA-erkende Stagebureau RA maak je de vereiste audituren voor je opleiding én werk je projectmatig in accounting en controlling. Kiezen voor het Stagebureau RA is daarom een optelsom van pluspunten.

Direct contact

Drs. Alex Buis
RA

Alex Buis ​​
Programma-
manager

stuur een e-mail
+ 316​47023669

 

Ivo de Roij
BBA

Ivo de Roij
​Recruiter

stuur een e-mail
+316​​17415332

     

Uit de praktijk

"Combineren van praktijkstage RA met business-projecten is een win-win."


​Lees ​verder >>

​De pluspunten op een rij

1. Je maakt je uren in auditing

Maak je uren in auditingMeters maken in de auditpraktijk is onmisbaar voor  je opleiding. Bovendien is je RA-titel een vereiste voor je verdere ontwikkeling en carrière. Complexe financiële rollen? Met ervaring sta je sterk. 

2. Je ​werkt aan je persoonlijkheid

Ontwikkel je expertiseJij bent veeleisend en ook je opdrachtgever legt de lat hoog. Geef vorm aan de finance professional van de toekomst en werk aan je kennisgebieden, competenties, vaardigheden en je persoonlijkheid.

3. Je verbreedt je vakkennis

Vervreed je vakkenisEr worden steeds hogere kwaliteitseisen aan financials gesteld en steeds minder consessies gedaan. Verbreed je vaktechnische kennis en ervaring en laat zien wat je in huis hebt als finance professional.
 

4. Je wordt een complete financial

Word een complete professionalControlling is challenging. En vergroot de chances in business. Onderneem stappen om je vak vanuit een breed perspectief uit te oefenen en specialiseer je als adviseur in het bedrijfsleven. 
 

Ben je overtuigd? ​Pak je voorsprong

Bekijk ons aanbod

Lees alles over ons aanbod in de vacature van Stagebureau RA

Bezoek de open avond

Neem de proef op de som en kom naar een open avond van het Stagebureau RA van USG Finance.

Bel mij terug

Laat je gegevens achter voor een telefonisch contact wanneer het jou uitkomt.

Experts aan het woord

Auditing in busy season én controlling in de businesspraktijk. ​Verhalen over het beste van twee werelden.

​Over ​Accountancy

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Ook het traditionele accountancy vak is volop in beweging. Economische tegenwind, toegenomen druk van wet- en regelgeving, verplichte roulatie en de uitkomsten van dossier reviews tonen aan dat het vak toe is aan een vernieuwd model.

Business partner

Wat enkele jaren terug nog ondenkbaar was is nu al realiteit: de accountancy is op zoek naar makkelijk schaalbare oplossingen, zonder kwaliteitsverlies en met behoud van (branche)kennis. Daarvoor is een intensieve samenwerking nodig, met een business partner die het vak door en door kent. USG Finance is sinds 2008 business partner van de accountancy en heeft een flink trackrecord opgebouwd. Wij bieden een alternatieve werkomgeving, waarmee we professionals blijvend binden aan en boeien voor het accountancy vak en ze helpen ontwikkelen naar een complete financial.

Ontzorgen

De verandering in de accountancy vraagt om een model dat ontzorgt. Een model dat een totaaloplossing biedt in plaats van alleen het leveren van resources. Dat doet USG Finance. En die flexibele omgeving rondom de vaste formatie, met wederzijdse uitwisseling van expertise en gemeenschappelijke programma’s? Die is dichterbij dan je denkt.

 

Over USG Finance

USG Finance werkt samen met professionals die het topprioriteit maken om de opdrachtgever van kwalitatieve oplossingen in finance te voorzien. In onze samenwerking staan korte lijnen, heldere afspraken en eerlijke communicatie centraal. 

​Vakexperts

Als finance professional ​voer je interessante opdrachten uit bij toonaangevende opdrachtgevers en zet je tegelijkertijd mooie stappen in je eigen ontwikkeling: in welke fase van je carrière je ook zit, met USG Finance kom je verder. We werken louter met hoogopgeleide en gemotiveerde professionals die vakkennis op waarde weten te schatten. Je past bij ons als je met beide benen op de grond staat, betrokkenheid toont en gedreven bent.

Ontspanning en inspanning 

Van skiweekend en kerstdiner tot barbecue en sportdag: door het jaar heen organiseert USG Finance tal van evenementen en activiteiten om elkaar beter te leren kennen en nog beter op elkaar ingespeeld te raken. Maar we betrekken je ook bij de strategie en ontwikkeling van USG Finance zelf. Bijvoorbeeld tijdens klankbordsessies met het management. De kennis en kunde die in onze organisatie aanwezig zijn, benutten we maar al te graag.

Onze opdrachtgevers

Klantenlogo's 1080 x 500 Finance

Nieuwsartikelen

 • Ga schaarste accountants te lijf met uitdaging en afwisseling

  aug 25, 2015
  “Groot tekort aan accountants.” “Accountants schaarser en duurder.” De afgelopen weken volgen dit soort berichten elkaar in hoog tempo op. Is er echt een tekort? Waar komt dat door? En, veel belangrijker: hoe los je het tekort op?
  Lees verder
 • USG Finance stelt toekomst accountancy centraal

  aug 04, 2015
  USG Finance start als eerste interimbureau voor hoogopgeleide finance professionals met een NBA-erkend stagebureau. Hiermee investeert USG Finance verder in de kwaliteit en toekomst van accountancy en controlling. Ondertussen groeit de behoefte aan breed ontwikkelde financials enorm. Het Stagebureau RA opent zijn deuren per 1 september 2015.
  Lees verder
Copyright 2014 USG People